”Tjåka fullt!”

Tirsdag er vel ikke den mest folksomme kvelden tenkte jeg på vei til quiz, en god time før quizstart. Men der tok jeg bra feil, i hvert fall når det kom til Nattergalen. Da vi spradet inn klokka åtte var lokalet allerede fullt, og vi var heldige som etterhvert fikk både bord, og stoler å sitte på.
          Nattergalen var fylt opp med muntre studenter og unge, som hadde samlet seg for å delta på Knut og Sigurds populære quiz. For noen har tirsdagsquiz på Nattergalen blitt et fast høydepunkt. Med sine studentvennlige priser og trivelige bevertning er det lett å forstå at folk liker seg her. De trendy og lune lokalene gjør også sitt til en svært god stemning.

 

Blodig alvor


 StudentTorgets quizlag kommer til kort når spørsmål om fotball VM
 kommer på banen.

Quiz’en er i gang. Det hviskes og resonneres i opphisset stil. Noe blir skriblet ned på arkene, mer eller mindre korrekte svar. Spørsmålene variere fra sport og dagsaktuelt, til musikk og historie. Altså noe for enhver.


Jentene i ”Chicas Medicus” tar en pust i bakken mellom quizrundene, og jeg sniker meg bort for å høre hvordan de ligger an.
 - Joa, det går sånn helt greit! Det er en god blanding av spørsmål, så vi ligger nok sånn midt på tre.
- Så spørsmålene er ikke for vanskelige?
- Nei, det er nok heller vi som er problemet der det svikter. Hehe..

Flere av de syv jentene, som alle studerer medisin her i Trondheim, har vært her tidligere, og synes det er alle tiders med quiz. Vi kan meddele at de hadde rett i sine gjetninger, da de stakk av med en 11. plass av 21 lag totalt.
 

Chicas Medicus nådde ikke listetoppen på quiz’en, men humøret og smilet var på plass!

 

Full fart i helgene

Det er ikke bare på tirsdager det skjer på Nattergalen forteller Marius Nilsen, som deler jobben som markedsansvarlig og Dj med Kenneth Fossland.
          - Annenhver mandag har vi vin- og jazzkveld, og hver helg er det Dj fra kl. 23, fredag og lørdag. Da rydder vi også plass til dansegulv.
          Marius kan også bekrefte at de har vært veldig fornøyd med høstens så langt.
          - Hittil har det vært folksomt, ikke bare på quiz, men også i helgene. Vi har sett at studentene trenger flere tilbud, og har derfor satset innen denne målgruppen, med lavere priser og et variert tilbud.


Utover høsten og vinteren vil det bli innslag av livemusikk med lokale artister, og julebordsesongen er også rett rundt hjørnet. 
 

 Quizleder Sigurd, sammen med markedsansvarlig og Dj Marius.

 

Vinnerlaget

Jubelen er stor rundt langbordet, da det manne(og kvinne)sterke laget ”Mc Sikk Sakk” blir utropt som kveldens vinnere.


 Lagnavnet, Mc Sikk Sakk, kom av forrige tirsdags gjetting på hva Skrues McDucks pilot het. (Riktig svar var Mc Rotor)

- Endelig! Vi har vært med på quiz hver tirsdag, og jobbet oss oppover. Første gangen endte vi nest sist, forrige gang tok vi tredjeplassen, og nå en fortjent førsteplass!
           Kathrine, som er strålende fornøyd med seier, må nesten rope for at jeg skal høre hva hun sier, da resten av lagkameratene lager et voldsomt liv. Ruset på seier, og kanskje et par øl, når stemningen godt opp i takbjelkene.
           De er en gjeng med gode venner, studenter og arbeidende, som møtes hver tirsdag for å trimme hjernecellene på Nattergalen.
- Quiz er kjempegøy! Og her er det både koselige lokaler og priser. I dag var vi spesielt tidlig ute, da vi måtte stå i kø sist! Tenk det, på en tirsdag! Kathrine(I sort vest) og lagkompisene synes quiz er toppen.

 

Fakta om Nattergalen for studenter

Rabatter: Nattergalen gir 15 % til alle studenter, og har egne tilbudsmenyer for hver dag. Les mer
Beliggenhet: På hjørnet der Jomfrugata og Olavtrygvassonsgate krysser hverandre.
Nettside: www.nattergalenbar.no
Åpningstider:
Mandag - torsdag: 11.00 - 01.00
Fredag - lørdag:     11.00 – 02.30