(StudentTorget.no):

Utdanning i USA kan koste både tid og penger. For å lokke flere nordmenn til USA, tilbyr et knippe universiteter en løsning på dette. Sophomore standing betyr at et universitet/høyskole tilbyr deg å begynne rett på andre året på en amerikansk bachelorgrad. Dermed kan du fullføre en fireårig bachelorgrad, som er normalt i USA, på kun tre år. Dette åpner for mindre skolepenger og full støtte fra Lånekassen. Her er listen over studiestedene som tilbyr dette nå: 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: