(StudentTorget.no):

Dette er 30. gang den anerkjente avisen U.S. News har kåret de beste collegene og universitetene i USA. Nesten 1800 skoler har blitt rangert etter 16 kriterier, som blant annet innebærer akademiske utmerkelser og gjennomføringsgrad blant studentene.
 
Fellesnevneren for de tre beste universitetene er at de satser stort på forskning, samt at de tilbyr både bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.
 
Årets topp tre universiteter er uforandret fra fjorårets ranking, med Princeton University på førsteplass og Harvard University og Yale University på henholdsvis andre- og tredjeplass.
 
 
 

LES OGSÅ: Vi inviterer til informasjonskveld om utdanning i USA!

 

Topp 10 universiteter i USA:

Klikk her for å se alle studier i USA


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: