(StudentTorget.no):

Dette er 30. gang den anerkjente avisen U.S. News har kåret de beste collegene og universitetene i USA. Nesten 1800 skoler har blitt rangert etter 16 kriterier, som blant annet innebærer akademiske utmerkelser og gjennomføringsgrad blant studentene.
 
Fellesnevneren for de tre beste universitetene er at de satser stort på forskning, samt at de tilbyr både bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.
 
Årets topp tre universiteter er uforandret fra fjorårets ranking, med Princeton University på førsteplass og Harvard University og Yale University på henholdsvis andre- og tredjeplass.
 
 
 

LES OGSÅ: Vi inviterer til informasjonskveld om utdanning i USA!

 

Topp 10 universiteter i USA:

Klikk her for å se alle studier i USA

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: