C olorado State University ble grunnlagt i 1870, og har siden bidratt til at internasjonale studenter får mest mulig ut av deres faglige, sosiale og kulturelle muligheter.

Høyt kvalifiserte universitetsansatte, fasiliteter utstyrt med den nyeste teknologien, små klasser, gode støttetjenester, sosiale aktiviteter, og et innbydende universitetssamfunn, bidrar til studentenes opplevelser.

 

Hvorfor studere her

Internasjonale studenter deltar i et støttende fellesskap, som er forpliktet til å hjelpe studentene med å integreres med letthet inn i det amerikanske universitetslivet.

Som en student ved CSU, vil du utvikle vennskap med amerikanske og internasjonale studenter, samtidig som du har tilgang til mange faglige, sosiale og kulturelle ressurser og aktiviteter.

Colorado State University tilbyr 72 bachelorgrader, 73 mastergrader, 43 doktorgrader, og en Doctor of Veterinary Medicine.

 

Byen og studentlivet

Colorado State University ligger i Fort Collins. Byen er kjent for sin sikkerhet, ren luft og rent vann, mange rekreasjonsmuligheter, og fordelaktige levekostnadene.

Fort Collins er nær fjellene og opplever alle fire årstider i løpet av året. Byen har over 300 soldager.

Fort Collins er en liten by, med alle fasilitetene til en større by. Det å komme seg rundt i byen er veldig enkelt for internasjonale studenter, med muligheter for en gratis bybuss, sykkelvennlige veier, og mange tjenester innen gangavstand.

Når elevene kommer til Fort Collins, vil de oppdage et levende, vennlig samfunn, som er innbydende for internasjonale studenter. Følelsen av fellesskap, gjør Fort Collins et flott sted å leve og lære.

Innbyggerne i Fort Collins er hyggelige, hjelpsomme mennesker, som er interessert i kultur og mangfold.


 

For internasjonale studenter

Colorado State University sin internasjonale kontor koordinerer tjenester for internasjonale studenter og forskere i løpet av sitt opphold i USA.

Universitetet tilbyr kulturell og pedagogisk trening, og introduserer deg for nærmiljøet. De tilbyr en rekke programmer for å spesifikt møte behovene til internasjonale studenter.