(StudentTorget.no):

Frem til nå har det kun vært mulig å få støtte til første året av bachelorutdanninger i USA ved enkelte utvalgte universiteter.
 
Fra og med undervisningsåret 2015-2016 vil Lånekassen derimot gi støtte til første året (Freshman-året) av alle bachelorgrader/
Associate Degrees i USA. Dette gjelder også når dette året ikke tilsvarer utdanning på bachelornivå i Norge.
 
Selv om du får studiestøtte fra Lånekassen til det første året, betyr det ikke at NOKUT godkjenner dette året som likestilt med norsk utdanning på bachelornivå. NOKUT er nasjonalt kompetansesenter for utdanning, og godkjenner utdanninger tatt i utlandet, opplyser Lånekassen.
 
Førsteårsstøtten gis kun til søkere som er tatt opp i en hel gradsutdanning. Det gis ikke støtte til enkeltemner som ligger på et nivå som ikke tilsvarer utdanning på bachelornivå i Norge. 
 
Selv om du kan få støtte til første året av en bachelorgrad i USA, må resten av utdanningen også gi rett til støtte. Du må i tillegg oppfylle alle vilkårene knyttet til deg som søker. Les mer om kravene på Lånekassens nettsider
 
Alle utbetalingene fra Lånekassen vil bli utbetalt direkte til studenten i norske kroner. Eventuelle skolepenger vil bli beregnet ut fra valutakursen på tidspunktet for betaling.
 

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: