(StudentTorget.no):

For gjennomsnittsstudenten består visst ikke studietiden bare av arbeidskvalifiserende utdanning, men også utdanning av det mer kjødelige slaget. Men er studenter egentlig så frigjorte og travle på sex-fronten som ryktet skal ha det til? Ja, de er det. I hvert fall om man skal tro den ferske undersøkelsen Sexual Satisfaction Survey, som ble gjennomført av den amerikanske kondomprodusenten Lifestyles Condoms. 
 
Etter å ha spurt studenter i alderen 18-24 år fant de blant annet ut av hvor mye (og hva slags) sex som fortrekkes bak lukkede studentbolig-dører:
 
 

Antall seksualpartnere

86 prosent av respondentene har hatt mellom én og ti seksualpartnere, mens 10 prosent bekjente å ha hatt mer enn 15. Den største gruppen på 38 prosent, hadde hatt mellom to og fire partnere.
 
 

Hyppighet

En tredjedel (33 %) svarte at de hopper i høyet flere ganger i uken, og 12 prosent innrømmet å være heldig nok til å ha seg flere ganger daglig. Men ikke alle studenter er like «løse». Nesten to av ti (18 %) svarte at de har sex med noen måneders mellomrom eller et par ganger i året.
 
 

Fast eller løst

42 prosent av de spurte studentene hadde flere sporadiske forhold eller en «frends with benefits-ordninger» med en eller flere personer. Den største gruppen på 44 prosent sa at de var i et seriøst forhold. 15 prosent var ikke i et forhold i det hele tatt.
 
 

Trofasthet

Til tross for at det tydeligvis var mye tilfeldig sex blant studentene, sa 78 prosent av respondentene at de aldri har vært utro mot partneren sin. Men da de ble spurt om de ville ha vært utro dersom de hadde en garanti om ikke å bli avslørt, sa 22 prosent at de ville gjort det. 
 
 

Kondombruk

Flertallet av de 18 til 24 år gamle respondentene (44 %) sa de brukte kondom mesteparten av tiden, mens en av fire (23 %) bare bruker kondom av og til, eller aldri.
 
 

Stillinger 

Den mest populære sex-stillingen blant studentene er ansikt til ansikt med dama på topp (32 %) Andreplassen ble den tilsynelatende undervurderte misjonærstillingen, som var foretrukket av 28 prosent. Den slo så vidt «doggy style», som kom på tredjeplass med 25 prosent.
 
 

Størrelse 

Det at størrelsen ikke teller er tydeligvis bare en myte. Hele 83 prosent svarte at det er svært- eller noe viktig.
 
 

Dirty-talk

45 prosent av studentene svarte at de liker «dirty-talk» på soverommet. Enda 45 prosent sa at de også likte det, men at det kommer an på humøret.
 
 

Tilfeldig sex

En av fire studenter i undersøkelsen sa at de ønsker å ha sex med en fremmed som de har kjent i mindre enn seks timer.
 
 

Jobb-fetish

Da de ble spurt om planer for fremtiden, svarte en tredjedel at de ønsket å ha sex på jobben. 28 prosent ønsket å ha sex med en kollega eller sjef. 28 prosent sa også at de ønsker å ha sex med en lærer.
 

LES OGSÅ: Kan sjekking læres?

 

Skryt og beskjedenhet

65 prosent sa at de bare av og til eller sjelden snakker om detaljer fra sitt sexlivet med venner. 15 prosent sa at de aldri snakker om det. To av ti sa at de deler detaljer med venner ofte eller hele tiden.
 
 

Filming 

Selv om få av studentene likte å snakke om sexlivet sitt, er det mange som kunne tenke seg å dokumentere det på film. Mens 41 prosent sa at de aldri ville laget en sex-tape, sa 54 prosent at de ville, eller ville være åpen for å gjøre det. 1 av 20 studenter innrømmet at de allerede hadde gjort det.
 
 
 

Tilfredshet

Da de ble spurt om hvor fornøyd de var med sexlivet sitt, sa seks av ti (58 %) at de var «svært fornøyd» med sexlivet. Kun 8 prosent sa de var «ikke veldig fornøyd» eller «ikke fornøyd i det hele tatt».
 
 

Eksperimentering 

Fire av ti beskriver seg selv som fordomsfrie og liker å eksperimentere med nye ting. 35 prosent vil prøve noe nytt ved behov, mens bare 15 prosent sier de ikke er åpne for eksperimentering. 11 prosent anser seg selv som «innovatører», og påstår at de alltid finner på nye ting å gjøre i senga.
 

LES OGSÅ: Nordmenn er verdensmestere i «One-Night Stands»