Viril som en gorilla: Kjøttspesialist Mads Larsen guider hormonene dine dit du vil ha dem.

 

 

TIPS 1

For gutter:

- Bruk en hel dag og kveld på å ta kontakt med flest mulig jenter. Først på gata, og senere på utesteder. Aldri prat mer enn to minutter. Bruk forskjellige åpningslinjer, men prøv å ta tak i situasjonen framfor å servere cheesy sjekkelinjer.

 

For jenter

- Alt som skal til er at du forstår hvor enkelt du har det, og hvilke begrensninger kontra styrker denne makten har. Les gjerne «Pornopung», «Lesbisk nigger» og «Onkel Dudde får seg norsk kjæreste» for å hjelpe deg med dette.

> Gå til Sjekkeskolen Vol. 2

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: