(StudentTorget.no):

I følge tall fra Statistisk Sentralbyrå stryker 19 574 studenter hvert semester. Det betyr at nesten 1 av 10 stryker på eksamen.
 
Dine Penger har regnet ut at det å stryke ett semester koster deg over 180 000 kroner i tapt studiestøtte, tapt arbeidsinntekt og ekstra renter på studielånet.
 
På gratiskurset ToppkarakterSystemet LIVE lærer du hvordan du best leser til eksamen og får toppkarakterer i alle fag.
 
 

Gratis toppkarakterkurs

 
Foreldre og forelesere tar ikke feil når de sier at du må gå i alle forelesninger, gjøre alle oppgaver, og lese alt pensum for å få gode karakterer. 

 INFO

 

ToppkarakterSystemet LIVE Oslo

HVOR: Chateau Neuf scene, Oslo
 
NÅR: Onsdag 31.10 kl 15:00-17:00
 
PRIS: Gratis
 
PÅMELDING:
 
 
- Problemet er at alle vet dette fra før, og dersom du ikke er et skolelys er det lettere sagt enn gjort, sier foredragsholder Pål Hetland.
 
Målet om å være en flittig student holder kun et par dager etter semesterstart før du blir distrahert av andre forstyrrelser. Når eksamenstiden nærmer seg er det for sent og du må nok en gang starte med skippertak.
 
- De tar ikke hensyn til at studenter har flere forstyrrelser, tidstyver og forpliktelser, sier foredragsholderen.
 
Onsdag 31.10 kl. 15:00 kan du oppdage strategiene, taktikkene og teknikken som skal til for å få toppkarakter i alle fag. Triksene som skal avsløres kommer fra boken «ToppkaraterSystemet».
 
Om du ønsker å delta må du ha billett. Det er gratis for alle studenter i Oslo. Klikk på linken til høyre for å melde deg på.
 
- Kursene er svært populære. Det blir alltid for mye folk, sier Hetland. 
 

LES OGSÅ: Slik blir du superstudent

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: