(StudentTorget.no):
 
I jakten på toppkarakterene er god studieteknikk helt avgjørende. Men hva er egentlig god studieteknikk?
 
Vi har hentet inn eksperthjelp fra Olav Scewe, en av Norges fremste eksperter på studieteknikk, for å hjelpe deg til å oppnå bedre studieresultater.
 
Olav har skrevet boka «Superstudent – lær mer effektivt, få bedre karakterer» og holdt en rekke kurs og foredrag i å lære smartere. Han er utdannet fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA. Han har også vært en av Dagens Næringslivs faste studentbloggere.
 
Selv gikk han fra å være gjennomsnittselev til å bli kullets beste og topp 6 prosent på verdensbasis ved hjelp av effektive studieteknikker. Nå vil han hjelpe deg til å øke dine studieprestasjoner.
 
Som StudentTorgets ekspert på studieteknikk kan han besvare dine spørsmål om alt fra eksamensstress og selvdisiplin, til memorering av pensum, hurtiglesing og notatteknikk. 
 

 

 

Boka «Superstudent – lær mer effektivt, få bedre karakterer» er Norges mest populære bok om studieteknikk. Den inneholder råd fra ekte superstudenter og har samlet det beste fra over 40 bøker om det å studere smartere og oppnå gode resultater.

 

 


Annonser:

Deltidsjobb i Oslo     

Trives du i samtale med andre mennesker, er komfortabel med telefon som arbeidsverktøy, og ønsker deg en jobb der du bidrar til økt trygghet i samfunnet? Da vil vi komme i kontakt med deg.

Les mer om stillingen 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: