(StudentTorget.no):
 
I jakten på toppkarakterene er god studieteknikk helt avgjørende. Men hva er egentlig god studieteknikk?
 
Vi har hentet inn eksperthjelp fra Olav Scewe, en av Norges fremste eksperter på studieteknikk, for å hjelpe deg til å oppnå bedre studieresultater.
 
Olav har skrevet boka «Superstudent – lær mer effektivt, få bedre karakterer» og holdt en rekke kurs og foredrag i å lære smartere. Han er utdannet fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA. Han har også vært en av Dagens Næringslivs faste studentbloggere.
 
Selv gikk han fra å være gjennomsnittselev til å bli kullets beste og topp 6 prosent på verdensbasis ved hjelp av effektive studieteknikker. Nå vil han hjelpe deg til å øke dine studieprestasjoner.
 
Som StudentTorgets ekspert på studieteknikk kan han besvare dine spørsmål om alt fra eksamensstress og selvdisiplin, til memorering av pensum, hurtiglesing og notatteknikk. 
 

 

 

Boka «Superstudent – lær mer effektivt, få bedre karakterer» er Norges mest populære bok om studieteknikk. Den inneholder råd fra ekte superstudenter og har samlet det beste fra over 40 bøker om det å studere smartere og oppnå gode resultater.

 

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: