(StudentTorget.no):
 
Forfatteren av boka Superstudent, Olav Schewe, har utviklet en app som skal lære studenter studieteknikk på under to minutter. 
 
– En utfordring jeg ofte hører blant studenter er at de ikke har tid til å bli gode på studieteknikk, fordi de føler de må bruke den tiden på fagene. Denne appen løser den utfordringen, sier Olav.
 
Appen er bygget opp av ulike videoer på to minutter som tar for seg hvordan du kan bedre i alt fra å ta notater til å ta eksamen.
 
– Alle kan finne to minutter, selv i løpet av en travel hverdag, mener han. 
 
I tillegg inneholder appen en del annet, blant annet det Olav kaller «jukselapper».
 
– En annen ting jeg får tilbakemeldinger på er at det er enkelt å glemme rådene når man trenger de. Derfor har jeg også laget noen jukselapper med de viktigste rådene for ulike måter å studere på.
 
- Jeg ville gjøre studieteknikk mer tilgjengelig, slik at man enkelt kan hente frem de beste rådene, enten man er på lesesalen, i forelesning eller hjemme. Appen gir deg studieteknikk i lomma, forteller Olav. 
 
Appen kan du laste ned gratis her.
 

LES OGSÅ: Test hvor god du er på studieteknikk

Klikk her for å se alle skoler og studier i Norge og utlandet


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: