(StudentTorget.no):

Navn: Trude Øygard
Alder: 22 år
Studie: Bachelor i reiselivsledelse
Studiested: Høgskulen i Sogn og Fjordane, Sogndal

 

Hvorfor valgte du å studere reiselivsledelse?

Jeg valgte å studere reiselivsledelse da jeg selv er glad i reiser og opplevelser, og gjerne ville lære mer om hvordan reiselivsnæringen fungerer. 

 

Kan du fortelle litt om studiet og undervisningen? 

Bachelor i reiselivsledelse er bygget opp med grunnleggende innføring i økonomi, markedsføring og reiselivskunnskap. Undervisningen er lagt opp i forelesninger og ulike case-og gruppeoppgaver.

 
Studiet har flere spennende bedriftsbesøk, og ettersom Sogndal ligger i fantastiske naturomgivelser, gir dette en god forståelse innen naturbasert turisme. Det er erfarne og engasjerte lærere, og det er kort vei mellom klasserom og lærerrom. 
 

Hva er det beste med dette studiet? 

Det beste med å studere reiseliv, er mangfoldet av muligheter. Studiet gjør deg kvalifisert til å jobbe innen økonomi og administrasjon i reiselivsnæringen, som sjeldent er en vanlig dag på kontoret.

Reiselivsnæringen er også en næring i vekst, og gir oss derfor muligheten til å reise på relevante seminar og foredrag.

 
 
Hva er det mest utfordrende med å studere reiselivsledelse?
 
Den største utfordringen er at reiselivsnæringen omfatter og involverer så mye. Alt i fra hotell til den lokale matbutikken. 

 

Kan du fortelle litt om skolen og studentmiljøet?

Skolen har godt kvalifiserte lærere og gir studentene spennende utfordringer. Skoleområdet ligger midt i smørøyet av Sogndal, og har gode lesesaler, bibliotek og kantine.  Studentmiljøet er intimt, og en føler seg inkludert.   

 

LES OGSÅ: Nicholas bor i studentbyen Trondheim

 

Hva er drømmejobben din? 

Hva som er drømmejobben er vanskelig å si, fordi det er så mange muligheter. Men må jeg velge noe, så må det bli festivalansvarlig eller å være ambassadør for reiselivet i Norge.
 
Å starte noe eget er selvfølgelig også en stor drøm!
 
 
Har du noen tips til andre som ønsker å studere reiselivsledelse?
 
En trenger ikke å være veldig bereist eller ha mye jobberfaring innen reiselivsnæringen for å studere reiselivsledelse.
 
Utdanningen gir i tillegg en grunnleggende innføring i økonomi og markedsføring, så en må derfor være forberedt på noen økonomiske fag. 
 
 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: