Navn: Andreas Feiring
Alder:  22 År
Kommer fra: Skjetten, litt utenfor Oslo
Studerer: 2. År ReiselivMarkedshøyskolen

 

1. Hvorfor valgte du å studere reiseliv?
Jeg synes det er veldig moro å oppleve nye steder og kulturer. Jeg liker også personlig salg veldig godt og tenkte at kombinasjonen med salg og reiseliv kunne bli en god mix. Det har jeg ikke angret på! Med en bachelor i reiseliv i sekken kan jeg få satt teorien i praksis til en hver tid uansett hvor jeg er i verden.

 

2. Fortell litt om studiet og undervisningen
Undervisningen på Markedshøyskolen er lagt opp den beste måten jeg kan tilegne meg nu kunnskap på. Små klasser og dyktige forelesere. Dette gjør at vi får et personlig forhold til foreleseren, og det er lettere å stille spørsmål i undervisningen. Det blir lagt mye vekt på gode powerpointer som gjør det enklere å repetere stoffet i ettertid.

 

3. Hva er det beste med å studere reiseliv? 
Det beste ved å studere reiseliv er at man får et godt innblikk i det norske og internasjonale reiselivet, og hvilke trender som er verdt å satse på i fremtiden. På Markedshøyskolen er det et mer markedsrettet fokus også i reiselivsstudiet, og vi lærer hvordan man kan tjene penger på turisme.


 

4. Det sosiale er også viktig når man studerer. Fortell litt om hvordan du opplever dette på Markedshøyskolen
Det sosiale på Markedshøyskolen er veldig bra!! Det er lett og komme i kontakt med nye mennesker og alle prater med alle. Hvelvet er et stort samlingspunkt på torsdag kveld og i tillegg kommer de andre arrangementene som Hemsedal, Beerfest, Snøballet osv. Ved å engasjere seg i Studentunionen får man også en fordel ved å bli kjent med veldig mange hyggelige medstudenter.

Det er veldig mange arrangementer på skolen. Dette bidrar til et bra studiemiljø og man skal ikke glemme å ha det moro selv om det er mye å gjøre på skolen. Det som er veldig positivt med markedshøyskolen er at studentene former sin egen studiehverdag. Ved at Studentunionen er såpass synlig som de er, bidrar dette til at studentene styrer hva og hvordan.

LES OGSÅ: Vurderer du å studere dataingeniør? Les dette først!

 

5. Hvorfor bør nye studenter velge Markedshøyskolen synes du?
Nye studenter bør velge Markedshøyskolen fordi det er en skole med veldig mye kompetanse, og vi lærer hvordan man setter teori ut i praksis. Vi har små klasser som bidrar til et godt miljø og mange gruppeoppgaver som hjelper til å belyse faget på en helt annen måte. Vi er også en skole som er opptatt av nettverksbygging ut mot næringslivet. Dette er en fordel når man skal ut å søke jobb. Man vet aldri, kanskje din neste arbeidsgiver er din gamle studiekamerat.


 

6. Har du noen tips til de som ønsker å studere det samme som deg?
Ikke nøl med å søke! Reiseliv på Markedshøyskolen er Norges beste reiselivslinje og vi har mye kontakt med næringslivet. Mitt beste tips er vel egentlig å være engasjert og delaktig i både forelesninger og det sosiale miljøet. Dette vil du få mye igjen for senere. 

LES OGSÅ: Mitt studie - Siw tar nettstudier i bedriftsøkonomi