Navn: Andreas Feiring
Alder:  23 År
Kommer fra: Larvik
Studerer: Kreativitet, innovasjon og forretningsuvikling ved Markedshøyskolen

 

1. Hvorfor valgte du å studere Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling?
Fordi det skiller seg ut fra annen ”typisk” markedsføringsutdannelse. Magefølelsen sa at dette var noe jeg burde gjøre, og det har bare vært positivt fram til nå.

 

2. Fortell litt om studiet og undervisningen

Studiet er veldig spennende, ikke minst på grunn av engasjerte forelesere! Dette er folk med mye erfaring fra arbeidslivet. Undervisningen skjer i mindre grupper, noe som gjør at du blir fort kjent med folk i klassen. Du kan rekke opp hånda og spørre om det er noe du lurer på. Foreleseren kjenner deg igjen og kan gi deg god veiledning underveis. Dette er av stor betydning for mange.

 

3. Hva er det beste med å studere Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling?

Det beste er at du hele tiden jobber kreativt i grupper. Du kommer til å få gode venner som senere vil være nyttig å kjenne. Markedshøyskolen har også svært dyktige forelesere, det merkes i alle forelesningene. Jeg mener dette er noe av det beste med skolen. Foreleserne har  mye erfaring som de aktivt deler med oss i timene. Dette gjør at en lettere kan trekke det vi lærer opp mot arbeidslivet, og timene blir med engasjerende.


 

4. Det sosiale er også viktig når man studerer. Fortell litt om hvordan du opplever dette på Markedshøyskolen

Markedshøyskolen er en relativt liten skole så det blir fort et godt miljø der du kjenner mange. Studentunionen bidrar med mye sosialt på skolen og utenom. Jeg anbefaler folk å bli med på å ta del i det som skjer!

 

5. Hvorfor bør nye studenter velge markedshøyskolen?

Fordi dette er en skole som faktisk legger merke til deg. Du slipper store forelesningssaler med flere hundre studenter i en klasse. Her kan du rekke opp hånda hvis du lurer på noe, du kjenner folka i klassen, og ikke minst er det et godt og aktivt miljø ved siden av studiene. Her får du faktisk noe igjen for pengene!

LES OGSÅ: Vurderer du å studere teater? Les dette først!

 

6. Har du noen tips til de som ønsker å studere det samme som deg?

Vær nysgjerrig.