La ikke uvanene dine ødelegge for deg i jobben!  StudentTorget.no har samlet et knippe av de uvanene som er mest vanlige. Kjenner du deg igjen i flere av tipsene våre, så kan en gjennomgang av egne vaner være aktuelt.

 

Du sier ja til alt du blir spurt om – Både ja og nei er OK svar om det er sjefen som ber deg om å utføre enkelte ekstraoppgaver. Sier du derimot alltid ja, skaper du lett inntrykk av å ”pisse sjefen opp etter ryggen” og at du ikke har egen vilje. Si nei en gang i blant, så vet sjefen og kollegaene at du er en selvstendig person som ikke alltid lar seg styre av andre.

 

 

Du prater for mye om familien og privatlivet ditt – Ikke alle er like interessert i å høre om privatlivet ditt i detalj. Det er uproft å utlevere seg og sitt. Vent heller til du blir spurt!

 

 

Du vil være med på alt som skjer rundt deg – Blander du deg opp i alt som skjer på jobben,  og vil du alltid være med å bestemme? Dette kan virke irriterende på kollegaene dine. Bruk faste møter til å ta opp aktuelle tema!

 

 

Du prater for mye og høyt – En fem minutters beskjed til en kollega kan være OK, men drar det alltid ut i 10 – 15 minutter, så er det uheldig. Mye og høylytt telefonbruk er også slitsomt for kollegaer. Bruker du for lang tid på å gi beskjeder, så husk at du stjeler av andres tid.

 

 

Du er usikker på deg selv – Du må alltid spørre om ting, også saker som du egentlig vet. Ved å opptre usikkert, så blir dine kollegaer usikre på deg.

kilde: Jyllandsposten.no


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: