(StudentTorget.no):

Du kan lage en "standard" CV som inneholder alt du har gjort her i livet, men husk å tilpasse din CV til den aktuelle jobben du søker på.
 
En CV er en oversikt over ditt livsløp så langt. Den inneholder personalia, personlige egenskaper, utdanning, arbeiderfaring, personlige data og referanser.
 
Last ned gratis CV-oppsett!
Gratis CV-oppsett med nyttige tips. (33 kb PDF)

Du må fjerne det som ikke er relevant for stillingen. Tilvarende få frem de elementer som er aktuelle for den potensielle arbeidsgiver.

Utformingen rent teknisk bør være ryddig. Bruk tabeller eller tabulator for å få innholdet på linje. Det hele bør se oversiktlig ut.

Husk at en arbeidsgiver kanskje får flere hundre søkere. En god og oversiktlig CV og søknad gjør at du blir lagt bedre merke til.

Gå videre og les de 13 uunnværlige CV-tipsene


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: