(StudentTorget.no):

I fjorårets skattelister var Magnus Engevik en fattig student med null i formue. Men da skattelistene for 2011 ble offentliggjort i natt sto 22 åringen oppført med en inntekt på 90,89 millioner kroner og en formue på 86,1 millioner kroner, skriver Bergens Tidende.
 
Den utrolige inntektsøkningen skyldes at studenten vant hele 92,2 millioner kroner på nettspill. Gevinsten ble først omtalt i Bergens Tidende i september 2011. Da uttalte 22-åringen følgende til spillselskapet Betsson:
 
- Jeg kunne ikke tro det, og måtte ringe broren min samt noen kamerater. Det er umulig å sove, og akkurat nå svetter og skjelver jeg.
 
 

0,000069 % vinnersjanse

 
Ifølge Betsson begynte det med at Engevik fant ti gratis lodd på sin spillkonto. På gratisrundene vant han først 46 kroner, og satset videre noen få kroner av gangen. På den ellevte runden smalt det.
 
- Den mest korrekte prosentsannsynligheten vi finner er: 0,000069%. Men det varierer ut i fra innsatsen man satser, og i dette tilfellet var innsatsen relativt lav, så da er prosentsannsynligheten enda lavere, uttalte Mikael Mellqvist i Betsson til BT i fjor.
 
Da saken første gang ble nevnt, var 92,4 millioner tidenes største premie på et nettspill i Europa. Det er også den største enkeltgevinsten som noensinne er registrert i norsk historie.
 
Med det topper han selvsagt inntektslisten i den lille vestlandskommunen Os, og er også den som tjente nest mest i hele Hordaland, etter Trond Mohn. Faktisk er det bare åtte personer i Norge som tjente mer i fjor. 
 
 

Trainee Sørvest

AKTIVE STILLINGER:

 

IVAR IKS: Trainee Byggleder / Prosjektleder VA-anlegg

Qualisoft: Trainee Business Consultant

Grensesnitt: Front-End Trainee Utvikler

Conta: Front-End Trainee Utvikler

Flere stillinger vil publiseres fortløpende. 

 

LES MER OM TRAINEE SØRVEST OG SØK HER


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: