(StudentTorget.no):

I kveld kom nyhetene fra statsbudsjettet, og norske studenter har nå fått en tidlig julsgave.
 
Det er nemlig vedtatt at 11 måneders studiestøtte skal innføres. Dette vil ha mye å si for norske studenters økonomiske hverdag, men man må vente til 2017 før økningen trer i kraft. Endringen vil deretter innføres gradvis i årene 2017-2020. 
 
Dermed får ikke alle dagens studenter nytte av ordningen, men det er uansett en stor og viktig kamp som er vunnet for studentene i Norge i årene fremover.
 
11 måneders studiestøtte har blitt lovet av partier på alle sider av politikken i lang tid, men saken har alltid blitt ofret i forhandlingene både av den rødgrønne og den blå regjeringen. 
 
Nå forventer vi at sluttstreken settes for denne saken, og vi gratulerer alle som har kjempet kampen!
 

LES OGSÅ: Alt om studiefinansiering i Norge og utlandet


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: