(StudentTorget.no):

– Det er fortsatt stor sosial skjevhet i rekrutteringen til høyere utdanning. Studiefinansiering må bedres for å gjøre lik rett til utdanning reell, sier forbundsleder John Leirvaag i Norsk Tjenestemannslag til NTB.

NTL støtter det såkalte ungdomskravet fra LOs ungdomsorganisasjon, Norsk studentorganisasjon og de politiske ungdomspartiene, om å gjennomføre elleve måneders studiestøtte, samt øke studiestøtten til minst 1,5 ganger folketrygden, som i dag er på litt over 92. 000 kroner.

I tillegg tar det såkalte ungdomskravet til orde for tilskudd til bygging av nye studentboliger, med et mål om minimum 20 prosent nasjonal dekningsgrad. Det innebærer at rundt 15.000 boliger må bygges.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: