(StudentTorget.no):

En amerikansk finansstudent prøvde seg på en noe uvanlig taktikk da han sendte ut en jobbsøknad til flere investeringsbanker på Wall-Street. Han var ekstremt ærlig. 
 
I det bemerkelsesverdige følgebrevet skryter han ikke av sine kvalifikasjoner og prestasjoner slik de fleste ville gjort, tvert i mot velger han å være ærlig – på grensen til nedsettende omtale av seg selv. I brevet, som først ble lekket til Business Insider, forklarer studenten at han har ingen «utrolig spesielle ferdigheter eller geniale evner», men sier han vil gjøre nærmest hva som helst for å få et internship. Hva som helst innebærer for øvrig å «pusse sko eller hente tøy fra renseriet».
 
Penger var tydeligvis heller ikke noe motiv, siden han skriver at han er villig til å arbeide for «tilnærmet ingenting».
 
Han tenkte vel at ærlighet varer lengst - og han hadde rett. Brevet ble en suksess, og ble videresendt til en rekke andre bankfolk, før det til slutt ble spredt på forskjellige sosiale media. Business Insider viser en liste over svar på det opprinnelige brevet, hvor man finner oppmuntrende kommentarer fra bankansatte, som «THIS IS AWESOME», «Vi ringte ham», og «Jeg ville ikke bli overrasket om denne fyren får minst en samtale fra hver eneste bank der ute.»
 

LES OGSÅ: Denne Youtube-videoen førte til jobbintervju

LES OGSÅ: Sparket i gang NFL-karrieren på Youtube


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: