(StudentTorget.no): 

En ny trend viser at folk på jobbjakt bruker videoklipp som salgsmedium. Youtube, Myspace og Facebook har blitt nye sosiale nettverk, som ikke bare utveksler personlige bilder og video-snutter, men som også gir inspirasjon til rekruttering.

Yahoo News skriver i dag om 22 år gamle Fallon Rechnitz som bruker sitt digitale kamera til å lese inn en 30 sekunder presentasjon om hvorfor nettopp TV-stasjonen hun ønsker å jobbe i skal ansette henne som en framtidig medarbeider.

- Jeg føler det er min personlighet som er den største konkurransefordelen, og det er ved å bruke levende bilder og lyd jeg kan få en sjanse til å selge meg inn, sier hun i sin jakt på en TV-jobb i Arizona.

Det er blitt svært vanlig at jobbsøkere bruker videoklipp og sender det direkte til nettsteder som WorkBlast.com og ResumeBook.tv, tilsvarende det man gjør på Youtube, enten som en presentasjon av seg selv eller i en tenkt intervjusituasjon.

kilde: digi.no


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: