(StudentTorget.no): 

En ny trend viser at folk på jobbjakt bruker videoklipp som salgsmedium. Youtube, Myspace og Facebook har blitt nye sosiale nettverk, som ikke bare utveksler personlige bilder og video-snutter, men som også gir inspirasjon til rekruttering.

Yahoo News skriver i dag om 22 år gamle Fallon Rechnitz som bruker sitt digitale kamera til å lese inn en 30 sekunder presentasjon om hvorfor nettopp TV-stasjonen hun ønsker å jobbe i skal ansette henne som en framtidig medarbeider.

- Jeg føler det er min personlighet som er den største konkurransefordelen, og det er ved å bruke levende bilder og lyd jeg kan få en sjanse til å selge meg inn, sier hun i sin jakt på en TV-jobb i Arizona.

Det er blitt svært vanlig at jobbsøkere bruker videoklipp og sender det direkte til nettsteder som WorkBlast.com og ResumeBook.tv, tilsvarende det man gjør på Youtube, enten som en presentasjon av seg selv eller i en tenkt intervjusituasjon.

kilde: digi.no

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: