(StudentTorget.no):

En trang studentøkonomi trenger ikke stoppe deg fra å oppleve en av Norges beste musikkfestivaler i sommer!
 
I samarbeid men Øyafestivalen, Tons Of Rock, OverOslo og Pstereofestivalen deler vi ut festivalpass til fire heldige studenter!
 
Alt du trenger å gjøre er å lese om de fire festivalene for å bestemme deg for hvilken du ønsker å besøke, svare på fire enkle spørsmål og fylle ut kontaktinformasjon. Vinnerne vil bli trukket tirsdag 10. juni. 
 
 
Her er festivalene du kan velge mellom:
 
 
 

OverOslo

 

Foto: OverOslo

Grefsenkollen i Oslo, 18. - 21. juni
 
Dette er fjerde gangen OverOslo arrangeres på Grefsenkollen, 370 høydemeter over hovedstaden. Med Marka på alle kanter kan man sitte i naturamfiet med utsikt mot scenen, byen og ikke minst den lune solnedgangen. I tillegg til selve konsertene pleier fredagen og lørdagen å gli over i en solid etterfest med anerkjente DJs som spiller utover natten. OverOslo er ikke den største festivalen i byen, men den moderate størrelsen er også noe av poenget. Dette skal nemlig være en intim utefestival med nærkontakt til artistene. 
 
Artister: Sivert Høyem – Di Derre – Big Bang med Valkyrien Allstars – Roger Hodgson – Monica Heldal – Bernhoft – Morten Harket – Klovner i Kamp – Maria Mena – DeLillos – Hellbillies – Don Martin – Odd Nordstoga – Silya And The Rapscallions 
 
Se hele programmet på overoslo.no
 
Dagspass: 690,- (inkl. avgifter) 
 
 
 

Tons Of Rock

 

Foto: Tons Of Rock

Halden, 20. – 21. juni
 
Dette er første gang Tons of Rock Festival ser dagens lys, men opplegget ser ikke ut til å bære preg av å være en nykommer. I tillegg til å debutere med et solid konsertprogram, er festivalområdet på Fredriksten Festning en grunn til å ha troen på at dette skal bli bra. På den historiske grunnen, som har utsikt over skjærgården og Halden sentrum, skal det rigges opp to scener i hver ende av Eksersersplassen inne i festningen, samt en teltscene hvor om lag 35 artister skal spille. Det skal være vel verdt en liten togtur fra Oslo. 
 
Artister: Slayer – W.A.S.P. – Anthrax – Volbeat – Sabaton – Turboneger – Sepultura – Ghost – Black Debbath – Oslo Ess – Soilwork – Backstreet Girls – Audrey Horne – Thulsa Doom – TNT – Silver – Obliteration 
 
Se hele programmet på tonsofrock.no
 
Dagspass: 830,- (inkl. avgifter)
 
2-dagerspass: 1440,- (inkl. avgifter) 
 
 
 

Øyafestivalen

 

Foto: Johannes Granseth / Øyafestivalen

Tøyenparken i Oslo, 5. – 9. august 
 
I år har den legendariske Øyafestivalen flyttet fra Middelalderparken til Tøyenparken i Oslo. Øya er definitivt festivalen for musikkinteresserte, med store headlinere, små klubbkonserter og en egen demoscene for de uetablerte bandene. Festivalen er også kjent for høy hipster-faktor, hvor mange går for å se og bli sett. For de som er så heldige å bo i Oslo i august, får man også fordelen med å kunne dra hjem for å sove og ta seg en dusj mellom slagene. Et godt alternativ for dem som er lei av gjørmete teltplasser og personlig hygiene basert på våtservietter og tyggis.
 
Artister: Outcast – Queens Of The Stoneage – Röyksopp & Robin – The National – Janelle Monáe – Todd Terje – Slowdive – Neutral Milk Hotel – Thomas Dybdahl – Highasakite – Mayhem – Emilie Nicolas – Jungle  
 
Se hele programmet på oyafestivalen.no
 
Dagspass: 839,- (inkl. avgifter)  
 
4-dagerspass: 2425,- (inkl. avgifter)  
 
 
 

Pstereo

 

Foto: Anders Solberg / Pstereofestivalen

Trondheim, 15. – 16. august 
 
Som vanlig åpner Pstereo høstsemesteret for trondheimstudentene. Marinen er en av Trondheims mest populære parker, hvor man har utsikt til Nidarosdomen, Festningen og universitetets hovedbygning. I tillegg til de fire scenene på festivalområdet, vil det bli arrangert klubbkonserter på flere av byens utesteder. På festivalens andre dag arrangeres også en gigantisk piknik på festivalområdet som er gratis og åpen for alle. Med det imponerende programmet ligger det an til å bli god stemning i sommerferiens siste helg for studentene. 
 
Artister: Biffy Clyro – Franz Ferdinand – Tungtvann – London Grammar – Skambankt – Action Bronson – Johndoe – Cult Of Luna – Cloud Nothings – Mø – Highasakite – Gold Panda – Kelela – Dråpe  
 
Se hele programmet på pstereo.no
 
Dagspass: 805,- (inkl. avgifter)  
 
2-dagerspass: 1335,- (inkl. avgifter)     
 
 

Klikk her for å delta i konkurransen!

 
Lykke til!