Sommeren nærmer seg, og snart er eksamen over. Da er det klart for ferie og festival, men det koster jo sitt. Deltar du i denne konkurransen kan du få hele festivalen gratis.

En rekke artister tar turen til Norge i sommer, og DU har nå mulighet til å oppleve festivallivet på utvalgte festivaler.

Vi trekker ut festivalpass til deg og en venn, til Oslo Live Festival, Slottsfjell, Pstereo og Sommerøya Elektronika Festival. Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken under den festivalen du ønsker å dra på, og skrive inn hvilken av årets artister du har lyst til å se!

Du har mulighet til å delta en gang per festival, og trekningen avsluttes fredag 24.juni (NB! For Oslo Live Festival avsluttes den fredag 17.juni).

 

Oslo Live Festival

Hvor: Kontraskjæret, Oslo
Når:22-25 juli
Hjemmeside:
www.oslolive.no
Headlinere: Ludacris, Groove Armada, Big Bang, Leftfield, Bob Hund, John Olav Nilsen & gjengen

I 2011 arrangeres Oslo Live Festival for fjerde gang på Kontraskjæret ved Akershus Festning i Oslo. Arrangøren har satt seg som mål å lage landets feteste fest. Målet sies å være at festivalgjengerne skal smile når de går inn på Kontraskjæret og glise enda bredere når de går ut.


I tillegg til headlinerne kommer også hitmakerene Lars Vaular og Admiral P.

Dagspass: 330 kroner. Festivalpass: 1050 kroner.

For å delta i konkurransen om pass til Oslo Live Festival 2011:

LES OGSÅ: Vinn tur til Barcelona for to!

Trykk her

 

Slottsfjell:

Hvor: Tønsberg
Når: 14-16 juli
Hjemmeside: slottsfjellfestival.no

Headlinere: Anthrax, Biffy Clyro, Erasure, Grinderman, Kaizers Orchestra, Madcon, Monster Magnet, Röyksopp.

Slottsfjellfestivalen arrangeres for niende gang i 2011. Dette året tilbyr de et utbedret mattilbud, spennende kunstprosjekter rundt om i byen, egen scene for performance, videokunst, spoken words og mer. De arbeider for å skape en festival som overrasker og begeistrer. Denne festivalen arbeider også for å være så miljøvennlig som mulig, og i 2010 mottok de Green´n´Cleen Award, som setter de i samme klasse som noen av Europas viktigste festivaler når det gjelder miljøsatsing. Slottsfjell har også kveldsarrangementer.

I tillegg til headlinerne, kommer artister som hitmakeren Lars Vaular, Datarock, Honningbarna, Ingrid Olava som ble kåret til årets kvinnelige artist under Spellemannprisen 2010, Gallows og mange flere.

Dagspass: 700 kroner. Festivalpass: 1390 kroner.

For å delta i konkurransen om pass til Slottsfjell Festival 2011


Trykk her:

 

Pstereo:

Hvor: Marinen, Trondheim
Når: 19 - 20 august
Hjemmeside: pstereo.net
Headlinere: The Roots, Lissie, Kylesa, Håkan Hellström, Best Coust, Wannskrækk og Jamie Woon.

Området Marinen ligger ved Nidelva, og er et Trondheims fantastiske friluftsområder. Festivalen setter pris på tips om ny og spennende musikk, noe de er veldig glad i.
I år kommer The Roots, som nylig ble triple Grammy-vinnere. I tillegg kommer Lissie, som har hatt stor suksess med albumet ”Catching a Tiger”. Årets program har også godbiter som svenske The Tallest Man on Earth, som har blitt omtalt som ”den nye Bob Dylan”, urørtvinnerne Honningbarna og mange flere.

Festivalpass: 850 kroner.

For å delta i konkurransen om pass til Pstereo Festival:

LES OGSÅ: Bunnpriskonkurranse: Vinnerne er trukket

Trykk her:

 

Sommerøya Elektronika Festival:

Hvor Langøyene, Oslo
Når: 8-10 juli
Hjemmeside: sommeroya.no
Headlinere: Datarock (dj-set), Ralph Myerz (dj-set), djPippi, Mudman (live), Charlotte Thorstvedt og Glimpse.

Sommerøya Elektronika Festival avholdes for andre gang, på idylliske Langøyene i Oslofjorden. Dette blir tre dager fylt med house og elektronika, og Sommerøya Elektronika Festival har booket bredt for å gi gjestene en stor musikkopplevelse hele helgen.


Internasjonale navn som Glimpse (UK), DJ Pippi (IT) og Esther Duijn (NL) topper plakaten og vil skape stemming sammen med norske navn som Skateboard, Aniki, Mudman (live). Det vil også være andre ulike kulturelle innslag under festivalen, deriblant gatekunst, visuell performance og live malere.

Dagspass: 290 kroner. Festivalpass: 690 kroner.

For å delta i konkurransen om pass til Sommerøya Elektronika Festival:

Trykk her