(StudentTorget.no):

Heidi Thomassen (25) studerer til vanlig Kjemi og Biologi ved Universitetet i Stavanger.

Da 25-åringen fikk beskjed om at en ipad 2 var på vei til Stavanger, stod jubelen til taket og kaffekoppen veltet, nesten.
 
- Jeg ble kjempeglad! Sjekker ofte studenttorget.no og har vært på siden hverdag, sier Thomassen, en flittig bruker av StudentTorget. 25-åringen har vært medlem en god stund og bruker siden godt.
 
- Jeg bruker StudentTorget til å sjekke ut rabatter og følger med på facebooksiden hvor jeg får med meg artikler og alt som blir lagt ut.
 
 

Skal spille wordfeud

 
Thomassen gleder seg til den nye iphoden ankommer Stavanger, og kommer til å hive seg på den populære wordfeudbølgen. 
- Det skal bli fint å få iPad, det blir lettere å ta med seg den rundt enn en vanlig PC, sier Thomassen som heller ikke legger skjul på at det populære Wordfeudspillet vil bli brukt en del ganger, i tillegg kommer studiene til å få nytte av premien. 
 
 

Forsatt vinner sjangser

Det er fortsatt premier og hente i StudentTorgets gavedryss. Da vi startet for en måneds tid siden hadde vi 14 premier; ti iPader, to iPhone 4s og to reisegavekort på henholdsvis 10 000 kroner og 5000 kroner. Per i dag er det tre iPader og de to reisegavekortene som ikke har noen eier. Det eneste du trenger å gjøre for å finne ut om du er den heldige vinneren er å logge deg inn på medlemssidene dine. Da har du en ny vinnersjanse hver 24. time. Hvis du ikke er medlem kan du bli det her. 

 

LES OGSÅ: Nathalie fikk iPad av StudentTorget