(StudentTorget.no):

Nå begynner StudentTorgets gavedryss å gå mot slutten. Siden januar har vi delt ut ti iPader og to Iphones. Mandag stakk veterinærstudenten Jarl Bernhard Berg Kjølseth (21) av med et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner. 

- Jeg har ikke satt noen konkrete reiseplaner, men dette er jo ganske mye penger, så det blir ikke noen sydenferie. Det blir nok Asia eller Afrika, forteller Kjølseth.

 

Animal Planet-ferie

Siden han er veldig glad i dyr, frister safari i Afrika litt ekstra.

- Jeg studerer til å bli veterinær og er veldig glad i dyr, så en slags Animal Planet-Afrikaferie hadde vært noe, sier han. 

På ferien skal han ta med kjæresten sin, for det er nemlig hennes fortjeneste at han fant ut at han hadde vunnet.

- Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å logge meg inn på medlemssidene til StudentTorget med min egen pc, og kjæresten min vant en Ipad i samme konkurranse, derfor har hun sjekket siden min på sin pc hele tiden, og ti minutter før premien gikk videre fant hun ut at jeg hadde vunnet, så hun må nesten få en del av æren for dette, sier 21-åringen.


Han meldte seg inn i StudentTorget for et par år siden, men innrømmer at han er for dårlig til å benytte seg av medlemsfordelene. 

- Jeg meldte meg inn da jeg ble student for snart to år siden, men jeg har ikke satt meg godt nok inn i hva slags fordeler jeg kan få, det må gjøre etter hvert, sier 21-åringen, som ser for seg at han skal jobbe med smådyr når han blir ferdig utdannet veterinær.

- Det er smådyrpraksis som frister mest akkurat nå, men de sier at man gjort kan forandre mening i løpet av det 5,5 år lange studiet, så vi får se.

- Hva er det beste ved å være student?

- Det er friheten, det er ingen foreldre som skal sjefe over deg, så får du mye ansvar, det er en god følelse å ha ansvar for ditt eget liv. Dessuten kunne jeg ikke funnet noen triveligere skole enn den jeg går på, det er utrolig bra miljø der, sier han.

LES OGSÅ: Natalie fikk iPad 2 av StudentTorget

Nå er det kun reisegavekortet til en verdi av 5000 kroner som er igjen i StudentTorgets gavedryss. For å finne ut om du er den heldige vinneren må du logge inn på medlemssidene dine. Du har en ny sjanse hver 24. time. Er du ikke medlem kan du bli det her.