(StudentTorget.no):

I tillegg til tur-retur flybillett og overnatting på et minimum trestjerners hotell, kan Emilie regne med å få all mat og drikke inkludert i løpet av ferieuken. Dette er premien det skandinaviske reisebyrået Detur gir vinneren av konkurransen StudentTorget lanserte i april.
 
Alt Emilie gjorde for å være med i konkurransen, var å oppgi riktig svar på ett spørsmål. Og riktignok visste hun at Detur tilbyr 300 kroner i rabatt til StudentTorgets medlemmer på alle sine reiser!
 
Ikke medlem enda? Meld deg inn gratis her!

 

Motiverende å vinne

 Psykologistudenten smyger seg stille ut av lesesalen på UiB for å snakke med oss. Nå i eksamensinnspurten kom den påspanderte ferieuka som bestilt. 

Cornelia Deluxe Resort i Belek, Tyrka: Dette er en av landene Emilie kan velge mellom. 

 
- Når jeg fikk vite at jeg hadde vunnet ble jeg superglad! Vi er midt i eksamenstiden, så dette var akkurat den motivasjonen jeg trengte for å gi det lille ekstra, forteller en glad Emilie. 

 

Makan til flaks

Detur har spesialisert seg på noen av Europas mest populære feriesteder, TyrkiaTunisia og Hellas. Vinneren av konkurransen kan velge fritt blant de ti avreiselufthavnene til reisebyrået. 

- Jeg har ikke bestemt meg helt for destinasjon enda, men jeg gleder meg veldig, forteller hun. 
 
At destinasjonen for reisemålet fremdeles er uvisst setter ingen demper for planleggingen av hvordan ferien skal tilbringes. Emilie har allerede fått med seg en venninne, og sammen tenker de å ta seg en skikkelig jentetur. 
 
- Vi gleder oss, det kommer til å bli så deilig. Det blir en ordentlig jentetur med soling og shopping, ler Emilie.  
 
Å vinne en ferietur med alt inkludert skaper muligheten til å unne seg litt ekstra. 
 
- Jeg har aldri vært på en all-inclusive-tur før, så det skal bli luksus! 
 

Klikk her for å se studentrabatter i Norge

 

Savk Hotel i Alanya, Tyrkia 

Klikk her for å se video fra flere av Deturs reisedestinasjoner