Det var Heidi Suul Næss (23) fra Kolbotn som i går registrerte seg på akkurat riktig tidspunkt. Dermed ble hun medlem nummer 37 000 og kan vente seg en overraskelse i posten.

– Jeg meldte meg inn fordi det gir mange fordeler. Jeg planlegger å kjøpe en MacBook og StudentTorget har bra tilbud for Mac-kjøpere. I tillegg synes jeg at artiklene på siden inneholder mange bra tips til studentene, sier hun.

Suul Næss mener at det er veldig tilfeldig at det var hun som ble medlem nummer 37 000, og tenker at det like gjerne kunne vært venninna hennes. Det var nemlig hun som tipset Suul Næss om StudentTorget.no.

– Venninna mi inviterte meg til å bli medlem i Facebook-gruppa deres og derfra klikket jeg meg videre inn på nettsiden. Det var der jeg fant studenttilbudet. Men det er veldig artig at akkurat jeg ble medlem nummer 37 000, sier hun.

Til høsten starter Suul Næss på Kunsthøgskolen i Bergen. Fra før har hun studert to år illustrasjon ved Norges Kreative Fagskole i Trondheim, og tatt ett år grafisk design ved London Metropolitan University i England.

– Planen er å bli illustratør og grafisk designer, sier hun.

Til daglig jobber Suul Næss deltid, samt praktiserer den store interessen for tegning og illustrasjon. Hun er også aktiv i Dyrebeskyttelsen. I sommer skal hun bruke tiden på å finne et sted å bo i Bergen, og hun er spent på hvordan studiehverdagen i Bergen blir.


– Jeg har bare vært i Bergen én gang, og det var under opptaksprøven tidligere i vår. Jeg har hørt mye bra om både studentlivet og hvordan byen er som studentby generelt, så jeg gleder meg masse til å flytte, sier Suul Næss.

 

Les også: Studentliv i Bergen

Les også: Medlemsfordeler hos StudentTorget.no