StudentTorgets medlem nummer 43 000 heter Helene og studerer sykepleien i Oslo. Nyheten om det heldige medlemstallet er gledelig og uventet.

- Oi, det har jeg ikke vært før! Ikke så vidt jeg vet, i hvert fall.

22 år gamle Helene Notland fra Nøtterøy tror ikke det runde medlemstallet vil påvirke hverdagen hennes nevneverdig, men synes det er kult å bli den utvalgte. Hun studerer for tiden 2. året av en bachelorgrad i sykepleie, og føler at det er et yrke hvor hun kan bidra med noe viktig.

- Når jeg er ferdig utdannet ønsker jeg å bli en betingelsesløs, omsorgsfull, imøtekommende, dyktig og standhaftig sykepleier. En som er lykkelig med seg selv, og som lever livet med lidenskap.

Nøtterøyværingen har bodd i hovedstaden i vel et år, og valgte å flytte på seg på grunn av skolen. Fritiden bruker 22-åringen blant annet til å danse, synge og le – og ellers bare gjøre det hun føler for.

- Etter å ha bodd i Oslo et drøyt år, funnet mine steder og mine mennesker, så stortrives jeg med å bo her. Det kan nok være utfordrende å skape ett studentfellesskap, men jeg synes allikevel det er mye som skjer; enten av offentlige arrangementer eller innad i de mindre studiemiljøene. I tillegg finner man studenter overalt, så jeg opplever at vi har mange muligheter. Det er bare opp til hver enkelt å plukke ut hva man har lyst til.


Vi gratulerer Helene med medlemsnummeret og hun kan vente seg en overraskelse i posten i nær fremtid.