Nylig rundet StudentTorget.no 48.000 medlemmer, og det var Maja Kristin (22) fra Re som registrerte seg på riktig tidspunkt.

- Så hyggelig at dere gjør noe ut av det, og viser medlemmene hvor raskt dere vokser!

For Maja Kristin Kirkevold er det en uventet, men bra beskjed å ha blitt medlem nummer 48.000.

- Det er bra for meg å se at dere har så mange medlemmer fordi det viser at dere sannsynligvis får mer innflytelse og derfor blir mer betydningsfulle.

22-åringen studerer for tiden siste året på siviløkonom på Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen, og drømmer om å bli interiørarkitekt og starte sin egen bedrift.

- Jeg studerer siviløkonom fordi jeg er interessert i tall, men også fordi jeg i fremtiden ønsker å starte min egen bedrift, og det er derfor nyttig med kunnskap om ledelse, markedsføring, budsjettering og regnskapsføring.

 Hun ble anbefalt å melde seg inn på StudentTorget.no av en venninne, og forteller at hun tidligere har tatt i bruk maler og tips om CV- og jobbsøknadsskriving.

- Jeg liker at dere har artikler om både tiden før jobb og mens man har jobb. Det er spesielt bra at dere har verktøy og informasjon som kan hjelpe oss å skaffe oss en jobb, sier hun.


Kirkevold flyttet til Bergen fra Vestfold som 19-åring, og har ikke angret på valg av studiested siden. Hun bruker tiden sin på å være med venner, gå tur i fjellet og hun er også glad i bylivet med kafébesøk og byvandring.

- Først og fremst er NHH er en anerkjent skole som har rykte på seg til å være en god utdanningsinstitusjon. I tillegg er Bergen en utrolig vakker by, til tross for at den er kjent som regnbyen. Og studentlivet er utrolig bra, selv om NHH dessverre blir litt ekskludert i forhold resten av studentlivet i Bergen på grunn av at skolen ligger litt utenfor byen. Men generelt vet jeg at studentlivet i byen er bra.

LES OGSÅ: Vant gavekort fra StudentTorget!

StudentTorget gratulerer Maja Kristin med det heldige medlemsnummeret. Hun kan vente seg en liten overraskelse i posten.