StudentTorget.nos medlemstall har økt voldsomt i det siste, og Christopher (19) registrerte seg i tide da vi nylig rundet 50.000 personer.

- Er det sant? Det er jo litt morsomt, da!

Christopher Olden fra Hamar blir overrasket, men glad når StudentTorget.no ringer og forteller den gode nyheten. Det var en kamerat som tipset ham om nettsiden, men det var tilbudene som fikk ham til å bli medlem.

-Det var nok på grunn av de bra tilbudene. Dessuten hadde jeg hørt at StudentTorget.no er plassen å melde seg inn for studenter.

For tiden har Olden tatt seg et friår for å jobbe, men til høsten planlegger han å flytte til Sverige for å utdanne seg til trafikklærer.

- Jeg tror jeg egner meg bra som lærer, og i jobbene jeg har hatt ved siden av skolen har det som regel vært jeg som har stått for opplæring av nyansatte. I tillegg har jeg en far som er trafikklærer.

Han tar turen over grensa for å spare tid, da utdanningen i Sverige går over 1 år, mot 2 år her i Norge. Han ser fram til å være ferdig utdannet.


StudentTorget.no gratulerer Christopher med det heldige medlemsnummeret. Han kan vente seg en kul overraskelse i posten.