Da StudentTorget.no nylig rundet 56.000 medlemmer var det Petter (25) som stakk av med det heldige medlemsnummeret.

Petter Corneliussen studerer for tiden ved NTNU, hvor han tar Master i samfunnsøkonomi. Fra før har han en Bachelor i Finans fra BI Nydalen i Oslo.

- Jeg er interessert i finans, markeder og politikk, det var derfor veldig naturlig å velge mastergraden i samfunnsøkonomi da jeg har en Bachelor i finans fra før av, sier han og forteller at han satser på å sikte seg inn som finansanalytiker innen aksjemarkeder og valuta.

StudentTorget.no ble han anbefalt av ei venninne, og er overrasket over at han meldte seg inn som medlem nummer 56.000.

- Det er jo utrolig stort. Jeg ble overrasket over at det var så mange som var medlem allerede!

- Jeg liker karrieresidene veldig godt, dere har mange nyttige tips og råd. Og det ser jo ut som noe som kan være til hjelp i fremtiden.

25-åringen er opprinnelig fra Tønsberg, og forteller at det var studiene kombinert med studielivet som trakk ham til Trondheim.


- Jeg hadde kun hørt gode tilbakemeldinger om livet her oppe i Trondheim, og det at skolen er gratis i tillegg veide tungt for at valget falt på NTNU. Og Trondheim har nok det beste studentmiljøet i Norge. Alle er åpne og det er lett å få nye venner. I tillegg skjer det alltid noe utenom skolen, så det er vanskelig å kjede seg her. På fritiden blir det mye trening, litt fotball med gutta, ut å hygge seg på byen eller kafè med venner.

StudentTorget.no gratulerer Petter med medlemsnummeret. Han kan vente seg en liten overraskelse i posten.