StudentTorget har nå rundet 59.000 medlemmer, og det var Marius (22) som registrerte seg i tide.

- Det er jo litt kult, da!

Marius Espeland synes det er stas å ha blitt StudentTorgets medlem nummer 59.000. Han forteller at han kom over studentportalen mens han surfet på nett.

- Det så ut som om nettstedet hadde en del fordeler, og jeg likte godt at man får 100 gratis SMS i måneden.

22-åringen, som opprinnelig er fra Hundvåg i Stavanger, studerer for tiden på Finnøy for å bli kokk. Likevel er det ikke matlaging som står hans hjerte nærmest.

- Drømmen er å bli skuespiller, men det er vanskelig. så for å ha en reserveløsning tar jeg kokkelinja. Planen er å jobbe i Nordsjøen 2 uker, for så å kunne drive 4 uker teater hjemme i Stavanger.

Veien til å få drømmen realisert er dog blitt noe kortere, da Espeland allerede driver sitt eget teater,  The Follies Revyproduksjoner. Han innrømmer at han savner litt flere kulturelle tilbud i Stavanger, men at han valgte å bli boende på grunn av interesserer, samt det sosiale.


- Studentlivet er greit, men det kunne nok vært flere studenttilbud. Og for min del kunne det vært litt mer teater! Jeg valgte likevel Stavanger som studieby fordi det er nær teateret mitt, og fordi jeg har mine to bestevenner Steffen og Andreas her.

Fritiden bruker Espeland naturlig nok på teater, men også oppdrett av papegøyer og fotografering er store interesser.

StudentTorget.no gratulerer Marius med det heldige medlemsnummeret. Han kan vente seg en liten overraskelse i posten.