Mathias Kvam Haeger fra Trondheim registrerte seg som medlem på StudentTorget, og ble medlem nummer 58.000.

- Å være kunde nr. 58.000 er rimelig fantastisk som kjendisene ville sagt. Morsomt å få litt spalteplass på en side med 58.000 medlemmer!

- Det er i grunnen pussig at du kontakter meg. Tidligere i dag snakket studiekameraten min Marius Bang og jeg om at vi aldri vinner noe. Og hva er det som skjer? Jo, dere i StudentTorget ringer og gir meg gladmeldingen om at jeg er medlem nr. 58.000, og kan vente meg en liten overraskelse i posten! Herlig, sier Haeger tydelig fornøyd med medlemsnummeret.


Haeger er 22 år, og kommer opprinnelig fra Trondheim. I dag bor han i Oslo, og studerer Internasjonal Markedsføring på BI. Han er på sitt andre år, og gleder seg veldig til det 3. og siste året som skal avsluttes i Shanghai i Kina.

- Det er flere grunner til at jeg valgte BI og Internasjonal Markedsføring. En av grunnene er den kolossale globaliseringen, og Kina som en kommende økonomisk verdensleder. Derfor ville det vært dumskap og ikke benytte seg av muligheten. Dessuten synes jeg internasjonal handel og relasjonsbygging er særs interessant.


Han lever fortsatt i håpet om å vinne i Lotto, men sier han har forstått at onsdagskupongen ikke er løsningen tross alt.

- Når jeg blir "stor" ønsker jeg å bli en holden mann med sans for gode investeringer. Noe konkret svar på hva jeg vil bli har jeg dessverre ikke, liker å holde alle muligheter åpne.

Haeger la merke til StudentTorget i en reklameannonse i en studentdagbok han fikk utdelt på BI for en stund tilbake, men meldte seg inn først etter at flere han kjenner snakket om siden.

- Mange har snakket om StudentTorget i forbindelse med deres geniale Appelstore-avtale. Flere av mine medstudenter har benyttet seg av avtalen, og derfor valgte jeg også å bli medlem. Jeg vil også nevne at det finnes hundrevis av andre medlemsskapsfordeler som jeg ikke var klar over før jeg ble medlem!

LES OGSÅ: Christopher ble medlem nr. 50.000 hos StudentTorget.no

Haeger bruker fritiden til å jobbe på Radisson Ble Plaza Hotel, men prioriterer helst venner, fotball og festing. Han synes absolutt Oslo er en bra by å studere i, og selv om Trondheim har blitt kåret til Norges beste studiested, var ikke dette noe tema, fordi han ville opplev andre deler av landet. Dessuten synes han været hadde en betydning, og han er fornøyd med å være student i hovedstaden selv om RBK har blitt igjen i Trondheim.


StudentTorget.no gratulerer Mathias med medlemsnummeret. Han kan vente seg en liten overraskelse i posten.