31.08 2011

(StudentTorget.no): Hvor finner jeg informasjon om alle studentrabattene i min studentby? Hvor finner jeg en oversikt over ukas studentarrangementer? Hvordan skal vi nå ut til studentene med informasjon om eksamensfesten?

Studenter over hele landet har til nå manglet en god, samlende oversikt over studentrabatter og studentarrangementer. Det har rett og slett vært krevende og nærmest umulig å finne frem i informasjonsjungelen. I de store studentbyene er det spesielt vanskelig å holde oversikten - så hvordan skal du unngå å gå glipp av de beste festene på naboskolen?

For arrangører og rabattilbydere har det vært like vanskelig og også dyrt å nå ut med informasjon. Kanalene er mange og spredd, og ofte midlertidige i drift fra studieår til studieår.

Dette har StudentTorget.no nå tatt tak i - etter utallige henvendelser fra studenter og studentforeninger over hele landet -  og endelig kan vi si at StudentAppen™ nå er lansert! StudentAppen™ er gratis å laste ned og gratis å bruke for alle - også for arrangører og rabattilbydere. Den er tilpasset både til iPhone / iPod og til iPad.


 

StudentAppen™ versjon 1.0 har tre hovedfunksjoner:

1. Den gir en oversikt over studentarrangementer basert på studentby
2. Den gir en oversikt over studentarrangementer i nærheten av der du er nå (kart)
3. Den gir en oversikt over studentrabatter og fordeler basert på studentby

StudentAppen™ videreutvikles fortløpende og mer funksjonalitet vil komme. Dette er vår første App og vi tar gjerne imot innspill på ny funksjonalitet og generelle tilbakemeldinger. Send en e-post til post@studenttorget.no!

 

Last ned StudentAppen™ til iPhone, iPod og iPad her!

 

Dette er StudentAppen™

I StudentAppen™ finnes alle kalenderevents fra Studentkalenderen og man kan via kartfunksjonen få veibeskrivelse til arrangementet. StudentAppen™ inneholder også en komplett oversikt over studentrabatter og studentfordeler i Norge.StudentAppen er gratis (iPhone og iPad)

Se hva som skjer i din studentby!Kart - hva skjer i nærheten av der du er?

Finn lokale Studentrabatter og -fordeler!