(StudentTorget.no):

Medlemstallet på StudentTorget.no vokser stadig, og nylig rundet vi 80 000 medlemmer. Det heldige medlemsnummeret var det 21-årige Sandra Haaheim som hadde.

- Kjekt, noen må jo bli det også!, sier Sandra når StudentTorget.no overbringer den gledelige nyheten. 
 
Det var Sandras venninne som fikk henne til å melde seg inn på StudentTorget.no, og Sandra har allerede funnet ut hva hun liker best med siden.
 
- Jeg ble medlem fordi det var mange bra tilbud, samt konkurranser man kan være med på. Som student og sunnmøring er jo dette alle tiders!
 
Ålesundjenta studerer for tiden sykepleier, 2. året på Høgskolen i Ålesund (hials), etter å tatt et år på folkehøgskole etter videregående. Hun bestemte seg for at sykepleien var veien hun ønsket å gå da hun fikk førstehåndserfaring.
 
- Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle søke på, men så begynte jeg å jobbe på et sykehjem, og trivdes godt med det, og slik fant jeg ut at dette var det jeg ville bli. Jeg kommer nok til å videreutdanne meg etter hvert, men er ikke sikker på hva jeg vil spesialisere meg til.
 
I fritiden er Sandra med venner, trener, gjør lekser og jobber. Hun er storfornøyd med studentmiljøet i hjembyen, og påpeker at det har blitt mye bedre de siste årene.
 
- Det er veldig mye som skjer, nesten for mye. Det kan bli litt lite tid til å studere, men det er vel sånn det skal være? 
 
StudentTorget.no gratulerer Sandra med medlemsnummeret, og hun kan vente seg en liten overraskelse i posten.