(StudentTorget.no):

I StudentTorgets årlige Studentundersøkelse ønsker vi å lære mer om hvilke arbeidsgivere studentene mener er attraktive, og hvordan de tenker det er å jobbe for noen av dem. Besvarelsen tar bare noen få minutter, og de som tar seg tid er med i trekningen av en rekke fine premier.  
 
Vår første heldige student denne gang ble Anna Kristine Rønningen, som fikk med seg tre måneders gratis bruk av TV2 Sumo Gull.
 
19-åringen studerer til å bli ambulansesjåfør i Lillehammer, hvor hun også kommer fra. Hun hadde nesten glemt at hun hadde gjennomført undersøkelsen siden den tok så kort tid.
 
Har du typisk vinnerflaks?
 
- Nei. Jeg pleier å ha uflaks, så jeg er veldig overraska ja! Jeg hadde ikke forventet dette nei.
 
Anna har benyttet TV2 Sumo Gull før. Sist var til å se både OL-sendingene og andre programmer, så premien kommer veldig godt med. Nå skal hun bruke tilbudet til å kikke på serier hun liker, og starter sin egen lille feiring med en episode av Hotell Cæsar.    
 
Har du lyst til å være med i trekningen av en iPad mini fra StudentTorget Apple Store, et reisegavekort på 5.000 kroner, 2 gavekort på 5.000 kroner fra SIBA og 10 gavekort på tre måneder med TV2 Sumo Gull? Klikk på linken under og delta i Studentundesøkelsen 2014!