StudentTorget rundet for ikke lang tid tilbake 39.000 medlemmer, og Jannicke Hernes registrerte seg akkurat i tide.

Bergensjenta studerer markedsføring på Markedshøgskolen i Oslo, men har ikke framtidsplanene klare. At det er dyrt å bo i hovedstaden er årsaken til at hun fant StudentTorget.

– Jeg var på jakt etter studentrabatter i Oslo, og dermed fant jeg StudentTorget. Jeg syntes det var en grei side med mange fordeler og som hadde samlet mye bra informasjon på ett sted. Det er veldig kjekt å bli medlem nummer 39.000,  jeg har aldri vært borti noe sånn før.

Fra før av har Hernes studert religionsvitenskap i et år ved Universitetet i Bergen. Etter et helt liv som bergenser, ønsket hun å prøve seg som innbygger i Oslo.

– Jeg var lei av Bergen og ville oppleve noe annet og ikke minst noe nytt. Jeg hadde en god del venner og bekjente her, så jeg bestemte meg for å flytte. Jeg fant ut at jeg ville flytte før jeg fant meg et studium jeg syntes var spennende.

For tiden søker 23-åringen jobb parallelt som hun bruker fritiden sin på å lese, være med venner og trene. Hun savner et bedre studentliv i Oslo, og mener at på grunn av at det blant annet finnes så mange forskjellige studentforeninger, er alle studentene så spredt at det kan være vanskelig å få et samhold.


Vi gratulerer Jannicke med det heldige medlemsnummeret og hun kan vente en overraskelse i posten i nær fremtid.