(StudentTorget.no):

I studieåret 2016/2017 var det til sammen 1 992 nordmenn som studerte i Australia. Av disse var det 909 som var i gang med en hel grad, mens 1 083 av dem var i Australia for å gjennomføre deler av graden sin.

Mange av dem velger forståelig nok å bruke helger og ferier på å reise og oppleve mest mulig av det eksotiske studielandet. Hvis du er én av dem, eller om du planlegger en ferietur «down under», bør du gjøre litt research om hvilke steder som bør oppsøkes. Det finnes nemlig mange spennende destinasjoner utenom de mest innlysende stedene.

– De fleste av oss kjenner til Bondi Beach, Uluru eller Ayers Rock og Sydney. Så er det nok stopp for de fleste, mener Martin Dahl Jespersen, salgsdirektør i Australiareiser.

For å utvide horisonten kan det være smart å sjekke reisemagasinet Condé Nast sin kåring av Australias 20 vakreste steder. På denne listen er det nok kun et fåtall av stedende som er kjente for de fleste nordmenn.

– Mine favoritter på listen til Condé Nast er Kangaroo Island i sør, Flinders Ranges, Purnululu National Park, Kakadu National Park og Ningaloo Reef. Alle fantastisk vakre steder, sier Jespersen.

LES OGSÅ: Komplett guide til utdanning i Australia

Her er listen over Australias 20 vakreste steder:

  Ayers Rock – Uluru, Red Centre
  Macquarie Island, Southern Ocean
  Bondi Beach, Sydney
  Nambung Nasjonalpark, Western Australia
  Lord Howe Island, i New South Wales
  Glass House Mountains, i Queensland
  De tolv apostler, Great Ocean Road, Victoria
  Kangaroo Island, South Australia
  Whitehaven Beach, Queensland
  Wall of Jerusalem National Park, Tasmania
Yarra Valley, Victoria
Purnululu National Park, Western Australia
Ningaloo Reef, Western Australia
Black Spur Drive, Victoria
Great Barrier Reef, Queensland
Mount Hotham, Australias alper, Victoria
Kakadu National Park, Northern Territory
Lake Hillier, rosa innsjø, Western Australia
Flinders Ranges, South Australia
Piccaninnie Ponds, South Australia

Klikk her for å se studentrabatter i Norge


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: