Studier ved UNITEC i Auckland, New Zealand

 

Navn: Tonje Fingalsen
Alder: 24
Skole: UNITEC, Auckland
Studium: Økonomi og administrasjon

Studiestart: 2003 - blir ferdig i 2006

 

 

Hei, jeg heter Tonje Fingalsen, er 24 år og studerer Økonomi og
administrasjon ved UNITEC i Auckland.

 

Om skolen og studiene

 

Jeg er veldig fornøyd med valg av lærested og undervisningen her. På UNITEC blir det forelest i mindre klasser, det er vanlig at foreleser lærer seg navnet ditt og mange av fagene har såkalt tutorials hvor man diskuterer og løser relevante case.

 

Studentmiljøet og studentlivet i Auckland

 

Studentmiljøet i Auckland er supert. Ansas lokallag arrangerer pubquiz og festivitas, og det er plenti av sosiale arrangementer ellers i byen. Hver sommer er det gratiskonserter i parkene hver helg, og det er festivaler for enhver smak.

 

Det beste med å bo i Auckland er den spennende blandingen av verdens kulturer noe som preger byens restauranter og uteliv.

 

Da Auckland ligger ved kysten, er det kort vei til surfen og andre sjøaktiviteter. En liten fergetur fra travle downtown kan ta deg til Rangitoto- en vulkansk øy, eller Waheke Island med vingårder og laid back atmosfære. Videre ligger Auckland sentralt på nordøya og en glitrende base for å oppleve nordøya. Innen et par timers kjøring finner man geysirer, varme kilder, og skianlegg om vinteren. 

 

 

(Publisert 15.05 2006)


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: