Studier ved UNITEC i Auckland, New Zealand

 

Navn: Tonje Fingalsen
Alder: 24
Skole: UNITEC, Auckland
Studium: Økonomi og administrasjon

Studiestart: 2003 - blir ferdig i 2006

 

 

Hei, jeg heter Tonje Fingalsen, er 24 år og studerer Økonomi og
administrasjon ved UNITEC i Auckland.

 

Om skolen og studiene

 

Jeg er veldig fornøyd med valg av lærested og undervisningen her. På UNITEC blir det forelest i mindre klasser, det er vanlig at foreleser lærer seg navnet ditt og mange av fagene har såkalt tutorials hvor man diskuterer og løser relevante case.

 

Studentmiljøet og studentlivet i Auckland

 

Studentmiljøet i Auckland er supert. Ansas lokallag arrangerer pubquiz og festivitas, og det er plenti av sosiale arrangementer ellers i byen. Hver sommer er det gratiskonserter i parkene hver helg, og det er festivaler for enhver smak.

 

Det beste med å bo i Auckland er den spennende blandingen av verdens kulturer noe som preger byens restauranter og uteliv.

 

Da Auckland ligger ved kysten, er det kort vei til surfen og andre sjøaktiviteter. En liten fergetur fra travle downtown kan ta deg til Rangitoto- en vulkansk øy, eller Waheke Island med vingårder og laid back atmosfære. Videre ligger Auckland sentralt på nordøya og en glitrende base for å oppleve nordøya. Innen et par timers kjøring finner man geysirer, varme kilder, og skianlegg om vinteren. 

 

 

(Publisert 15.05 2006)

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: