(StudentTorget.no):

I morgen, onsdag 17.10.2012, arrangeres Norges største årlige oljemesse Offshore Technology Days (OTD) for 14. år på rad. I år holdes messen i Vestlandshallen i Bergen. 
 
Med utstillerområde på 10,000 kvadratmeter er messen Hordalands største noensinne. OTD 2012 regner med mellom 15.000-20.000 besøkende fra 31 ulike nasjoner, inklusiv 2000 avgangsstudenter. I tillegg både flyr og kjører arrangøren inn bortimot 100 studenter fra Trondheim, Stavanger, Haugesund og Ås.
 
 

Fokuserer på studentene

 
Under OTD i 2011 fikk ca. 120 studenter konkrete jobbtilbud på messen, forteller OTD-general Peter Keilen i Offshore Media Group, selskapet som står bak OTD.
 
Utviklingen de siste fem årene har vært formidabel. I 2007 var det 100 utstillere. I 2012 er tallet oppe i 350 utstillere. 
 
- OTD har blitt en sentral arena for oljebransjen i Norge, og rekruttering er noe bransjen er svært opptatt av. Studentene som besøker messen representerer fremtidens arbeidskraft. Vi er derfor glade for å kunne koble utdanningsmiljøene med relevant næringsliv. Vi er også takknemlige for den formidable oppslutningen vi opplever i studentmiljøer rundt om i Norge, sier Keilen.
 
Som en viktig del av OTD blir studenter invitert til å delta på rekrutteringsarrangementet Young Professionals.
 
- Young Professionals er en unik arena hvor studentene får mulighet til å knytte kontakter, bygge nettverk og til å bli bedre kjent med oljebransjen og de karrieremulighetene som ligger i denne sektoren. I år har vi hatt en veldig god oppslutning blant studentene og vi merker at interessen er større enn noen gang, sier Andreas Terjesen, koordineringsansvarlig for Young Professionals. 
 

Les mer om Young Professionals her