(StudentTorget.no):

10 unge ledere skal nå konkurrere om verdens mest attraktive sommerjobb, Alain Dehazes stilling som toppsjef for hele Adecco-konsernet globalt. Blant 117 500 søkere er Håkon Halvorsen Wik topp 10 og skal gjennomføre en «bootcamp» i Paris 11.- 14. september. Én kandidat vil få muligheten til å være øverste leder i én måned for verdens ledende selskap innen bemanning og HR-løsninger.

– Jeg er veldig stolt av Håkon som har klart å hevde seg så sterkt i denne konkurransen. Han har levert gode resultater som konsernsjef i sommer, og jeg er ikke litt i tvil om at han har store muligheter til å nå helt til toppen, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco Norge.

I sommer har 48 unge ledertalent jobbet som konsernsjefer i sine respektive land. De har i tillegg gjennomgått flere oppgaver for å bli vurdert til den globale topplederstillingen, deriblant levert et innovasjonsprosjekt og analyse av Adecco på globalt nivå.

Les også: Fikk Norges mest populære sommerjobb

Adeccos initiativ «CEO for One Month» er et norsk konsept som ble lansert i 2011. For fire år siden ble det rullet ut til hele Adecco-konsernet globalt, og er nå en del av “Way to Work”-programmet. De siste fire årene har 120 kandidater fått muligheten til å være konsernsjefer i sine respektive land. Hvert år er det en eksepsjonell kandidat som bli valgt til å være CEO for hele Adecco-konsernet. I fjor var det 54 000 søkere til stillingen globalt, i år var det over 117 500. Nå har vår egen Håkon Halvorsen Wik gått videre til «bootcamp», og er blant 10 toppkandidater som nå kjemper om den aller gjeveste sommerjobben.Studentrabatt hos Døgnvill Burger


10 % studentrabatt på våre kvalitetsburgere og egne priser på drikke.
Se studentmeny for å se priser.

Les mer om våre restauranter:
Trondheim I Stavanger I Vulkan (Oslo) I Tjuvholmen (Oslo) I Bjørvika (Oslo)


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: