(StudentTorget.no):

Flere amerikanske universiteter kommer på College Day Scandinavia ved Oslo Handelsgymnasium for å gi råd og tips til norske ungdommer som vil studere i USA.

Dato: Torsdag 19. mars 2015

Tid: 17.00 - 20.00
Sted: Oslo Handelsgymnasium, Parkveien 65 (se kart)  MELD DEG PÅ HER

 

Program:

Tid: Tema: Foredragsholder:
17:10 - 17:25: Studentvisum Danaca Berg, US Embassy Oslo
17:30 - 17:50: Stipend og lån Jan Berge, Lånekassen
17:55 - 18:15: NORAM- og sportsstipend Mari Strømsvåg, NORAM
18:20 - 18:40: Introduksjon til ANSA Hannah Monsrud Sandvik, ANSA
18:45 - 19:30: Søknadsprosessen Kent Fernandez, Ivy Plus

 

Colorado State UniversityHult International Business SchoolKendall College, Oregon State University, Syracuse UniversityThe American University of Paris og University of South Florida er blant de som kommer. De kan møte deg personlig i Oslo forbindelse med at de kommer til College Day Scandinavia. Meld din interesse under, og skolen(e) vil ta kontakt med deg direkte.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: