(StudentTorget.no):

Det årlige Snøballet ble i tradisjon tro arrangert på Grand Hotel rett før påske. Studentene ved skolene til Campus Kristiania hadde tatt på seg finstasen og var klar for å feste ut i de sene nattetimer. 

Dette er det fjerde Snøballet som har blitt arrangert. Det er CKs studentorganisasjon Studentunionen og utvalget Event som står som arrangører av ballet, og studentene ved skolene til CK blir invitert. 

Det var 225 gjester som hadde funnet veien til det ærverdige hotellet i Oslo sentrum. Her ble de servert en velkomstdrink, en treretters middag i salen Speilen. Under middagen ble gjestene underholdt av toastmaster Lars Roar Skovli. Samt sto Susanna Bakken for herrenes tale, og Ebbe Arneberg sørget for damenes tale. De hadde alle forberedt seg godt og latteren satt løst i salen. 

Etter middagen sørget DJ med bart for feststemning i Rokokkosalen, og studentene svingte seg rundt på dansegulvet. I god gammeldags ballstil ble det også avholdt forskjellige kåringer denne kvelden. Ilse Johansen og Jonas Askeskjær stakk av med titlene ballets konge og dronning, mens Haakon Sandberg og Jeanette Rosenberg Løvmo ble kveldens best kledde. 

SE FLERE BILDESERIER HER!