Nicky Siano var en av pioneerene på klubbscenen på 1970-tallet og hadde stjernestatus i New York hvor han drev den spektakulære klubben The Gallery og var fast DJ på STUDIO 54. Hva er da mer naturlig enn å invitere legenden til STUDiO 06? StudentTorget tok turen for å sjekke stemninga og om studentene fortsatt holdt stand etter en lang og hard fadderuke.

 

 VARMET OPP: Varmet opp Footloose,
 Flashdance og Saturday Night Fever


 

 TOMT I BAREN: Etter hvert finnes det
 ikke et menneske i baren, alle er på
 gulvet og med på festen


 

Vi ankommer Oslos-
studentenes høyborg i tolvtiden og er noe tidlig ute, men en gjeng er allerede i godt i gang med festen. Blant annet treffer vi disse fire spes.ped. og psykologistudentene som har forberedt seg godt:

 

- Vi stiller forberedt og har varmet opp med Footloose, Flashdance og  Saturday Night Fever og har store forventninger til kveldens fest!

 

Folk strømmer etter hvert på og selv om det er langt fra fullt denne kvelden, så spiller det ingen rolle for alle er på dansegulvet allikevel, og der blir det etter hvert trangt om plassen.

 

 

Sjefen ankommer

 

Det er ikke uten grunn at Nicky Siano er en av verdens mest ettertraktede dj'er. Etter kort tid bak spakene er "alle" i lokalet på dansegulvet og det tar av på alle måter. Siano selv har en helt unik innlevelse og heftig arbeidstempo og man blir i stor stemning av å bare se på mannen der han styrer festen.


 

Vi avslutter kvelden med å ta en prat med noen glade kult.kom.studenter som er storfornøyd kveldens fest og vi konkluderer med enda et vellykket arrangement fra the Weekend Society. Er du en av de som enda ikke har kommet deg på STUDiO? Du har fortsatt mange gode anledninger, sjekk programmet her.

 

Relatert sak: Det var en gang en garderobemann