Det skortet ikke på skumle inntrykk da NISS-studentene arrangerte sin årlige Halloweenfest i skolens kjellerlokaler.

Årets Halloweenfest ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) var skumlere enn noen gang. For oppmøtte startet kvelden med en tur gjennom en skrekktunnel, før dørene i NISS-kjelleren ble åpnet og festen for alvor ble satt i gang.

Festen ble holdt før helgen og lokalet var fylt med studenter og venner iført de mest skrekkinngytende kostymer. I tillegg til å danse, drikke og more seg fikk gjestene se et forrykende sceneshow utarbeidet av studentene ved Norges eneste spesialeffektutdanning.

 

SE OGSÅ: FLERE BILDESERIER FRA STUDENTTORGET.NO

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: