Et nytt semester er igang, og på Chateau Neuf møttes studentene for å gi hverandre en god start på det nye studieåret.

På Chateau Neuf er det lang tradisjon for å innvie et nytt studieår med en real fest. 2011 var intet unntak, og på programmet sto blant annet Harstad-gruppen Dunderhonning, karaoke, bingo og nattkino med hele tre førpremierer.

I tillegg var det duket for kvelds-DJ ledet an av Oslos beste partfiksere, Get Dancy! De gjorde dansegulvet svett langt ut i de tidlige morgentimene.

Helaftenen på Chateau Neuf  hadde derfor noe for enhver smak, og de oppmøtte koste seg stort mellom kaker, beats og ballonger.

 

SE OGSÅ: FLERE BILDESERIER FRA STUDENTTORGET.NO


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: