Danseferdighetene hos de besøkende var av varierende kvalitet; alt fra nybegynnere, til de med kroppskontroll på nivå med de elegante danserne på scenen var på plass. Anledningen var studentorganisasjonen Soria Moria Studentscenes åpning av den nye konsertscenen for studenter. En torsdag i måneden ønsker organisasjonen å bringe studenter sammen, og de startet det hele med å invitere til en gigantisk karnevalsfest på Torshov i Oslo. Inspirasjonen var hentet fra gatekarnevalet i Oslo på 1980-tallet og latinamerikansk karnevalskultur

 

Med Rogerio Nunes på håndtrommer, underholdt gruppa Trio Brasil publikum med friske rytmer å danse til. De er en gruppe brasilianere som vet å spre det glade karnevalbudskap, og heller ikke studentene var heller ikke vonde å be -dansegulvet var livlig og flittig brukt.

Kveldens høydepunkt kom i form av to kvinnelige dansere som overtok scenen og fikk sultne blikk fra de mannlige oppmøtte denne kvelden. At deres forførende dans spredte seg ned til dansegulvet var heller ikke noe de besøkende så ut til å ha noe i mot.


Et nytt semester er igang, og på Chateau Neuf møttes studentene for å gi hverandre en god start på det nye studieåret.

 

SE OGSÅ: FLERE BILDESERIER FRA STUDENTTORGET.NO