Danseferdighetene hos de besøkende var av varierende kvalitet; alt fra nybegynnere, til de med kroppskontroll på nivå med de elegante danserne på scenen var på plass. Anledningen var studentorganisasjonen Soria Moria Studentscenes åpning av den nye konsertscenen for studenter. En torsdag i måneden ønsker organisasjonen å bringe studenter sammen, og de startet det hele med å invitere til en gigantisk karnevalsfest på Torshov i Oslo. Inspirasjonen var hentet fra gatekarnevalet i Oslo på 1980-tallet og latinamerikansk karnevalskultur

 

Med Rogerio Nunes på håndtrommer, underholdt gruppa Trio Brasil publikum med friske rytmer å danse til. De er en gruppe brasilianere som vet å spre det glade karnevalbudskap, og heller ikke studentene var heller ikke vonde å be -dansegulvet var livlig og flittig brukt.

Kveldens høydepunkt kom i form av to kvinnelige dansere som overtok scenen og fikk sultne blikk fra de mannlige oppmøtte denne kvelden. At deres forførende dans spredte seg ned til dansegulvet var heller ikke noe de besøkende så ut til å ha noe i mot.

Et nytt semester er igang, og på Chateau Neuf møttes studentene for å gi hverandre en god start på det nye studieåret.

 

SE OGSÅ: FLERE BILDESERIER FRA STUDENTTORGET.NO


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: