Én ting som er like sikkert som at årstidene vil skifte i dette landet, er at en ny vår (eller høst-)sesong bringer med seg en ny utgave av Oslo Fashion Week (OFW).

I flere dager samler alt som kan krype og gå av moteinteresserte, enten det er moteredaktører, designere, innkjøpssjefer eller unge, håpefulle fashionistaer (eller et enormt pressekorps, for den saks skyld) seg sammen på flere arenaer i Oslo sentrum for å se hva man kan vente seg i tiden fremover.

Forrige uke var intet unntak, da OFW ble arrangert i Oslo Kongressenter, like ved Youngstorget. Med åpning på tirsdag, og siste visning fredag, var det klart for hektiske, men inspirerende dager.

Rett utenfor Kongressenteret viste Farm Irvoll både en barnevisning og en voksenvisning på arrangementet by:Larm, der det var utdeling av seigmenn, Trollmannen fra Oz og leken og lystig stemning, mens det inne i Kongressenteret ble vist fløyel og korallfarger fra Nina Jarebrink, samt nydelig strikk, bowlerhatter, sløyfer og bodyer hos iiS. Sca Ulven viste hard, sort sminke, ledige stoffer og årets mest spesielle sko, og for gutta viste blant annet Camilla Bruerberg leken strikk, transparente stoffer og lag på lag.


Armando Santos avsluttet med sin visning på intime Galleri Format på fredagen, og det var en nydelig kolleksjon i grønt, blått og lilla vi fikk se, med kjoler i alle lengder. Mange kritiserte OFW etter i fjor høst, da flere kjendiser fikk vise sine trender, og til og med Russedress hadde et eget show. I år var det godt å se et OFW med høyere standard, og godt oppmøte hos publikum. Så får vi håpe at designere som Fam Irvoll og Moods of Norway, som i år heller valgte å vise klær på by:Larm og under VM, kommer tilbake til OFW, sammen med mye annet godt under neste OFW.

 

SE OGSÅ: FLERE BILDESERIER FRA STUDENTTORGET.NO