Helt siden Alle festers mor ble født på 90-tallet, har hun vært det sikreste vårtegn for Oslos studenter. 9. april gikk festen av stabelen, og kunne skilte med blant annet 16 barer, 6 DJs og 60-tallsparty.

Alle Festers Mor er av studenter, for studenter, og selv beskriver Det Norske Studentersamfund eventen som «Oslos desidert største og utvilsomt mest legendariske studentfest». I år samarbeidet hele 20 studentforeninger om å skape topp stemning for byens studenter.

Formand i Det Norske Studentersamfund, Karl Kristian Rådahl Kirschoff, kan fortelle om et anslag på 8-900 oppmøtte, og en upåklagelig stemning.

- Det var god stemning rundt omkring. Hvert rom hadde egen bar, og mange rom var veldig gode!

Rådahl Kirschoff trekker fram Kadettsamfundets bar som en godt gjennomført bar med stilig utsmykning, og anser denne som ett av mange høydepunkter i løpet av kvelden. Dette er første året Krigsskolen bidrar på festen som synes å stadig vokse.

Alt i alt er Formanden fornøyd med arrangementet, og Alle festers mor ble som planlagt en heidundrandes fest som feiret studentene, livet og kjærligheten.

 

SE OGSÅ: FLERE BILDESERIER FRA STUDENTTORGET.NO