Lang kø, ivrige studenter og fornøyde bedrifter på Karrieredagen 2011 ved UMB.

Onsdag 5. oktober arrangerte Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) i Ås den årelange tradisjonen Karrieredagen. Med over 60 påmeldte bedrifter på stand, kunne de over 2000 oppmøtte studentene knytte kontakter i de ulike bransjene, få informasjon om spesielt interessante fagområder, samt få muligheten til å søke relevante sommerjobber.

Leder for Karrieredagen 2011, Bjørn Petter Bjercke, er svært fornøyd med årets arrangement, og kan fortelle om gode tilbakemeldinger fra bedriftene.

- Bedriftene koste seg veldig, og de var fornøyde med dagen. I fjor var det veldig trangt og fullt i lokalet hvor standene var, men i år brukte vi mye tid på oppsettet – noe som ble satt pris på av bedriftene. Vi har fått noen tilbakemeldinger fra studentene som ikke var fornøyde med det å stå i kø, men generelt har vi fått positive ord.

I dørene var det satt inn vakter som sendte studentene inn i puljer, slik at gjennomstrømningen skulle være jevn. Til tross for lange køer utenfor GG-hallen, var studentene engasjerte og lystne på å få vite mer om sine potensielle arbeidsgivere.


Det fikk de mange muligheter til, både på stands og småpresentasjoner av utvalgte bedrifter. I tillegg gav loungen «Hopp i høyet» muligheter for nettverksbygging for spesielt interesserte.

SE OGSÅ: FLERE BILDESERIER FRA STUDENTTORGET.NO