Den engelske fotballklubben Doncaster Rovers fikk mange søknader til den ledige stillingen som team manager, men en søknad skilte seg ut fra resten.

Åtte år gamle Mac Wilson ville gjerne fylle stillingen etter den avtroppende manageren Dean Saunders.

I søknaden oppsummerte Mac sin kompetanse med at han hadde to og et halvt år som spiller på Sprotborough og Cusworth Crusaders.

Han skisserte også sine planer for å hjelpe klubben til opprykk den inneværende sesongen, og hvordan han ville ta dem til Premier League innen tre sesonger ved å fokusere på et offensivt pasningsspill.

 

Fikk jobbintervju

Da klubbens styreleder John Ryan leste søknaden tok han umiddelbart kontakt med Mac for å invitere ham og hans far til kampen mot Leyton Orient med et påfølgende jobbintervju.

– En av de bedre sidene ved å være leder av en fotballklubb, er at du av og til kan gjøre noens dag, skriver han på klubbens hjemmesider.

Da Mac svarte telefonen og ble innkalt til jobbintervju, ble han litt sjenert. Han trodde først at det var hans eldre bror Karl som spøkte med ham.

Det tok dem visstnok ti minutter å overbevise ham om at det faktisk var sant.

Ryan forklarte at de ønsket å intervjue Mac, og invitere ham og hans far til en titt rundt på stadion, møte spillerne og gi ham et intervju førstkommende lørdag.

Han var selv en ihuga Rovers-fan da han var åtte år, og sier han selv ville satt pris på å bli kontaktet av klubbens leder. Han synes derfor det var gøy å kunne gjøre noe gutten ville huske resten av livet.

– Mac elsker virkelig Doncaster Rovers, nyter virkelig å se dem spille, og er rimelig bestemt på at han vil få dem til Premier League i løpet av tre år, avslutter John Ryan.